Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

14. 10. 2010.

Privedena osumnjičena za ubistvo starice

Policija u Požarevcu je odredila pritvor osumnjičenoj za ubistvo 83-godišnje Vidosave Miletić čije je telo pronađeno u porodičnoj kući u Skopljanskoj ulici 7.oktobra.

Osumnjičena je Silvija Ž. (26) iz Požarevca da je sa više udaraca staklenom flašom, a nakon toga i sekirom po glavi ubila staricu.

Zadržavanje je određeno i Aniti J. (35), državljanki Republike Srpske koja je osumnjičena da nije prijavila krivično delo i učinioca.Istražni sudija Višeg suda sutra će početi saslušanja osumnjičenih.

 Prema saznanjima „Blica", osumnjičena je priznala zločin, navodeći da ju je boleo neljudski odnos Vidosave Miletić prema njoj i to što joj je starica, koja je bila njen makro, uzimala veći deo zarade. Sa osumnjičenom Silvijom Ž. je uhapšena i Anita J. (35), državljanka Republike Srpske, koja se tereti za neprijavljivanje izvršioca krivičnog dela. Vidosava Miletić se nije udavala, sama je živela u porodičnoj kući u Skopljanskoj ulici i prema nezvaničnim informacijama, svojevremeno se i sama bavila prostitucijom. Komšije kažu da je već duže vreme podvodila devojke i u svojoj kući im izdavala sobe u kojima su mušterijama pružale usluge. Mušterije su uglavnom telefonom zvale Vidosavu Miletić i zakazivale termine za seksualne usluge.

Pre nekoliko meseci za nju je počela da radi i Silvija Ž., koja je stanovala kod Anite J., u blizini kuće Vidosave Miletić. U početku Vidosava Miletić je uzimala polovinu njene zarade, a mušterije su inače za seksualne usluge plaćale oko 1.500 dinara.

- Međutim, Vidosava Miletić je počela da traži veći deo zarade, da joj Silvija Ž. daje hiljadu dinara, a za sebe ostavi samo 500 dinara. Uz to Vidosava Miletić je i maltretirala devojku, prisiljavala je da ima što više mušterija u toku dana. Prema tvrdnji osumnjičene Silvije Ž., Vidosava Miletić nije želela da je zaštiti od nasilnih mušterija koje su od nje tražile razne seksualne usluge - priča sagovornik „Blica" blizak istrazi.

 

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije