Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

14. 10. 2010.

Obeležavanje 15.oktobra

Grad Požarevac sutra će obeležiti godišnjicu oslobodjenja u I i II Svetskom ratu.

Svečana akademija na kojoj će 6 pojedinaca i 2 organizacije dobiti priznanja za, kako je navedeno u saopštenju gradske uprave, izvanredne rezultate i dostignuća u radu, održaće se u 19 časova u Centru za kulturu. 

Pojedinci medju kojima su generalni direktor PD "Termoelektrane i kopovi" Kostolac Dragan Jovanović i  pisac Aleksandar Lukić, inače direktor Centra za kulturu,  dobiće povelju u iznosu 25.000 dinara.

Povelja i novčana nagrada pripašće i Vojislavu Markoviću, direktoru škole u Bradarcu, Miroljubu Miloševiću iz Živice, Novici Radivojeviću iz saveta mesne zajednice Lučica i načelniku Odeljenja interventne kardiovaskularne radiologije Instituta za radiologiju VMA potpukovniku dr Siniši Rusoviću  iz Beograda.

Medju organizacijama povelju dobijaju  Savez organizacija za tehničku kulturu Narodne tehnike u Požarevcu I preduzeće Autotransport iz Kostolca.

Predstavnici grada sutra će polagati vence na spomenike na Čačalici i srpskom vojniku.

 Grad je nakon svečane akademije najavio i koncert pod nazivom kvintet snova na kojem će u Velikoj Sali Centra za kulturu nastupiti Merima Njegomir, Ekstra Nena, Oliver Njego, Ranko Jović i Nikola Rackov.

Nema komentara.

Ostavi komentar