Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

23. 01. 2016. Požarevac, Beograd

Autor: 2 Izvor: Tanjug, Boom93

Bez zimske opreme i lanaca ne krećite na put

Javno preduzeće "Putevi Srbije" savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze zaista oprezno i pažljivo.

Zbog vlažnih kolovoza i pojave niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima, moguće je stvaranje poledice te oni apeluju na vozače da prilagode brzinu kretanja situaciji na putu i savetujemo maksimalan oprez u vožnji.

Najopterećeniji putni pravci su putni pravci i prioriteta - auto-putevi i državni putevi I prioriteta gde se preporučuje oprezna vožnja.

Na ostalim putnim pravcima i prioriteta kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Vranja, Valjeva, Novog Pazara, Ivanjice, Kosova, gde se preporučuje oprezna vožnja.

Na državnim putevima II prioriteta kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Požarevca, Vranja, Mačve, Novog Pazara, Kragujevca, Kruševca, Ivanjice, Čačka, Beograda, gde se preporučuje oprezna vožnja.

Na ostalim putnim pravcima III prioriteta kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Požarevca, Vranja, Niša, Mačve, Novog Pazara, Kragujevca, Zaječara, Kruševca, Užica, Ivanjice, Čačka, Beograda, gde se preporučuje oprezna vožnja.

Na području Valjeva, na putu II B-327 Koceljeva-Valjevska Kamenica, u mestu Plavanj postoje tri otcepljenja kolovoza, saobraćaj se odvija otežano, važi zabrana za teretni saobraćaj.

Na području Zaječara, postoje povremeni sitni odroni, duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, usecima, zasecima, najviše ih ima na putu IB-34 (đerdapska magistrala).

Na području Kruševca, na državnom putu IIA-211 na deonici Brzeće-Kopaonik, IIA-207 deonica Jošanička Banja - Grčak, IIA-208 deonica Vrnjci - Stanišinci - Grčak, IIA-209 deonica Dobre Vode - Stanišinci, važi zabrana za kamione sa prikolicom i šlepere, za ostala vozila obavezna je zimska oprema.

Ekipe putarskih preduzeća 24 sata intervenišu na terenu, posipaju krizne deonice, moguć je led na putnim pravcima II A-198 Raška - Kuti - Odvraćenica i II B-412 Brvenik - Manastir Gradac - Rudno.

Otcepljenje kolovoza postoji na putnom pravcu II B-342 Ub - Karaula - Valjevo (Iverak), koji je neprohodan.

sub

23.01.

2016.

anonymous [neregistrovani] u 17:40

SKI BOB

A i naša lokalna vlast se potrudila da ulice budu klizave. Po sporednim ulicama bolje da vozimo bob, a na trotoarima je pravo umeće da izbegnemo klizeći.

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije