Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

20. 03. 2014.

Autor: K. Tričković Izvor: Boom93

Sanacija kolovoza sledeće nedelje

Radovi na sanaciji oštećenja na kolovozima "kreću" početkom sledeće sedmice, kaže za Boom93 zamenik direktora Direkcije za izgradnju Grada Požarevca, Miodrag Stojković.

Stojković kaže da nema velikih oštećenja i da se radovi na sanaciji u Požarevcu i Kostolcu mogu završiti za dva do tri dana. Medju prioritetima u Požarevcu su ulice Dalmatinska i Koste Abraševića, a u Kostolcu put ka Petki.

Za redovno letnje održavanje predvidjeno je oko 30 miliona dinara, a s obzirom na to da nema mnogo oštećenja, Stojković se nada da će tu biti novca i za presvlačenje na pristupnim putevima i ulicama u gradu. Skoro sve mesne zajednice biće obuhvaćene ovim radovima, kaže Stojković.

U Požarevcu je u planu presvlačenje ulice Koste Abraševića, ali je potrebno prvo uraditi kišni kolektor kroz tu i ulicu Knez Milošev Venac (od Čede Vasovića do autobuske stanice), posao za koji prošle godine nije uspela javna nabavka i predstoji njeno ponavljanje. U planu su i radovi na potezu prema bolnici i u Suvoborskoj ulici u centru grada.

čet

20.03.

2014.

Vlajko [neregistrovani] u 18:04

Odose i bubrezi i amortizeri

Nema velikih ostecenja??? Gospodine Stojkovicu,gde se Vi vozite?

Odgovori

Ostavi komentar