Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

19. 03. 2014.

Autor: K. Tričković Izvor: Boom93

"Eko oskar" za PD "TE-KO Kostolac"

Privredno društvo „TE-KO Kostolac“ dobitnik je priznanja – „ECO EXPO Oscar 2014“. Priznanje se dodeljuje za doprinos u očuvanju životne sredine, podizanju ekološke svesti gradjana i rešavanju problema zagadjenja

Dodela priznanja biće organizovana u četvrtak, 20. marta na Medjunarodnom sajmu ekologije „ECO EXPO -Beograd 2014“ u Beogradu.

Na ideju organizatora Zelene Eko planete i Privredne komore Zelene Srbije, u Beogradu će se 20. i 21. marta održati četvrta ECO konferencija. Eco Expo je pokrenuo novu formu konferencija u Beogradu koja okuplja sve kompanije, medjunarodne institucije, razvojne državne strukture, profesionalce iz područja zaštite životne sredine, kao i vezane sektore i delatnosti.

Stadion Event Place će biti centralna lokacija konferencije i ugostiće predstavnike Ministarstva energetike, razvoja i zaštite životne sredine, Agencije za energetsku efikasnost, Sekretarijata za zaštitu životne sredine grada Beograda, Privredne komore Srbije ali i stručnjake iz Evropske banke za razvoj, Svetske banke i Nemačke razvojne banke.

Predavanja, radionice i izložbe okupiće i na stotine profesionalaca iz područja zaštite životne sredine, kao i vezanih sektora i delatnosti. Na ovoj konferenciji publika će dobiti priliku da se upozna sa više od 20 novih tema iz različitih područja energetike i zaštite životne sredine: Voda, Vazduh i Zemlja. Predstaviće se i niz organizacija koje se bave zaštitom životne sredine.

čet

20.03.

2014.

anonymous [neregistrovani] u 01:12

zbogom pameti

jel to bese nagradjuju ono trovanje pepelom od pre neko vece,

Odgovori
sre

19.03.

2014.

anonymous [neregistrovani] u 20:47

Sramota

Ko se ovde laze, sta je bilo prosle nedelje u siroj okolini Kostolaca, ekoloska katastrofa zbog razvejavanja pepela, ljudi nisu mogli da disu od pepela, a sada se dodeljuje ''oskar'' firmi koja je odgovorna za to. Prava sramota.

Odgovori
sre

19.03.

2014.

Alex [neregistrovani] u 20:04

Smešno

Kostolac je bio zatrpan pepelom u subotu 15.03,a i danas 19.03 krenula je prašina na Kostolac.Srećom pala je kiša.Tragovi subotnjeg ekološkog incidenta su vidljivi i dan danas na Kostolačkim ulicama.Neko bi trebalo da dobije krivičnu prijavu,a ne nagradu.

Odgovori
sre

19.03.

2014.

ZAGAĐENI [neregistrovani] u 18:21

ZAGAĐENI

Dođite da živite u Drmnu Starom Kostolcu pa onda dodeljujte nagrade ! Sram vas bilo, ne vidimo se od peska, prašine i pepela a vi dobijate priznanje za očuvanje životne sredine ! Svako drugo dete ima bronhitis ili astmu, a na osnovu nekih nameštenih papira neko vam iz Beograda, ko i ne zna gde je TE-KO Kostolac, dodeljuje nagradu . Sram vas bilo !

Odgovori

Ostavi komentar