Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

11. 10. 2010.

Kostolački putevi

Do kraja 2010.godine obilaznica Požarevac – Kostolac biće u funkciji, a naredne godine trebalo bi da se reši i deonica oko kilometar i po puta koji trenutno prolazi kroz naseljeno područje Kostolca, kaže gradonačelnik Miodrag Milosavljević.

On navodi da bi do kraja novembra trebalo da se završi proširenje kolovoza na raskrsnici magistrale Beograd-Veliko Gradište sa novim kostolačkim putem.

„Trenutno radi manji projekat proširenja obilaznice od zabelske raskrsnice prema Kostolcu. Neophodno je da se put proširi kako bi se omogućilo nesmetano skretanje prema Kostolcu. Direkcija za puteve je prihvatila da ukoliko Elektroprivreda Srbije hoće da učestvuje, sledeće godine uradimo deonicu od kilometar i po u samom Kostolcu. Tada će put biti konačno završen na čitavoj trasi", rekao je on.

Namera je, kaže Milosavljević, da se obilaznica preda na staranje Direkciji za puteve kao magistralni pravac, a da se nakon presvlačenja stari put preko Ćirikovca i Klenovnika prekategoriše u lokalnu saobraćajnicu.

Onog trenutka kada se reši pitanje nadležnosti nad saobraćajnicom grad će rešiti i problem površinskih voda na ovom potezu, kaže gradonačelnik.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije