Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

21. 02. 2014.

Izvor: PU Požarevac

Uhapšena službenica policije

Požarevačka policija je, po nalogu tužilaštva, uhapsila i podnela krivičnu prijavu protiv referenta upravnih poslova Policijske stanice Žabari, Jasmine J. (55) iz Žabara, zbog sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba službenog položaja.

Osumnjičena je van utvrdjenih zakonskih procedura, bez potrebene dokumentacije, petorici  hrvatskih državljana, odredila  matične brojeve i izvšila prijavu prebivališta u mestu Žabari.

Takodje bez potrebne dokumentacije i utvrdjivanja identiteta, primila je zahteve za izdavanje lične karte i putne isprave. Zahtevi  za izradu ličnih kartata i putnih isprava, primljeni su po hitnom postupku takodje  bez  dokaza o hitnosti. Sva biometrijska dokumenta, sa lažnim podacima, hrvatski državljani su preuzeli narednog dana  u Beogradu.

Jasmina J. je udaljena iz službe i protiv nje pokrenut je disciplinski postupak za težu povredu radnih obaveza i dužnosti.

Osumnjičena službenica upravnih poslova Policijske stanice Žabari je uz krivičnu pijavu predata Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.

pon

24.02.

2014.

anonymous [neregistrovani] u 19:55

bez reci

Sramota.!!!! A ja pravi srbin cekam vec dva meseca maticni
broj za regulisanja dokumentacije. I jos nisam dobio.
to treba kazniti zatvorom jer je prevarila drzavu ..

Odgovori
pet

21.02.

2014.

xx [neregistrovani] u 13:52

nista novo

Svasta se i naprimalo u toj policiji da radi...Pola njih je nepismeno i nevaspitano...Ej bre...,tako se oni obracaju strankama..

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije