Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

10. 02. 2014.

Izvor: FoNet

Uplaćen jedan minimalac radnicima Želvoza

Radnicima nastarije fabrike za remont šinskih vozila Želvoz iz Smedereva u petak je na račune uplaćena samo jedna minimalna zarada (21.000 dinara), od obećane dve, a koje prema potpisanom zaključku sindikata i predstavnika Ministarstva privrede treba da budu isplaćene zaključno sa današnjim danom, saopštio je sindikat Sloga -Želvoz.

Miki Nojić, predsednik sindikata Sloga -Želvoz, jedan od članova delegacije koja je 31. januara bila na sastanku u Ministarstvu privrede, rekao je da su predstavnici pet sindikata, uputili dopis ministru Igoru Miroviću da ih u utorak, 11. februara primi na sastanak, na kojem bi se razgovaralo o daljim potezima rešavanja njihovih problema, koje se tiču dalje isplate neisplaćenih zarada, neoverenih zdravstvenih knjižica i neispunjenog ranije obećanog socijalnog programa.

"Ukoliko do uplate drugog minimalca ne dodje, kao i sastanka sa Mirovićem, u dogovoru sa svim sindikatima i radnicima nastavićemo dosadašnje aktivnoste da im skrenemo pažnju na ono šta obećavaju i šta ispunjavaju", rekao je Nojić.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije