Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

10. 02. 2014.

Autor: U.Urošević Izvor: PU Požarevac, Danas, Alo

Krivične prijave zbog napada na fudbalera iz Gane

Policija je podnela krivične prijave za nasilničko ponašanje protiv četvorice osumnjičenih za fizički napad na fudbalera „Sloge“ iz Petrovca Bizmarka Apiju (19) iz Gane. Među osumnjičenima je i saigrač iz Sloge Nikola Đorđević (20) iz Petrovca.

Njega,  Igora M. (21) iz Kamenova, Nebojše V. (19) i Miljana P. (19), obojicu iz Petrovca na Mlavi, policija sumnjiči da su 2.februara fizički napali Apiju i Melvina Bandu (19) iz Gane,  takođe igrača Sloge.

Upravni odbor FK Sloga je na vanrednoj sednici suspendovao Đorđevića, čiji je otac podneo ostavku na funkciju predsednika ovog fudbalskog kluba.

Kako nrzavnično saznajemo, Apija još uvek nije osnovnom tužiocu dostavio lekarski izveštaj. Ukoliko se ispostavi da je pretrpeo teške telesne povrede, tužilac bi mogao da prekvalifikuje krivično delo koje se na teret stavlja četvorici osumnjičenih za fizički napad.

Ovim povodom, reagovala je i Ambasada Republike Gane u Beogradu, zabrinuta zbog bezbednosti svog državljanina. To je za list „Alo“ potvrdio predsednik opštine Petrovac na Mlavi, Radiša Dragojević, koji je i član uprave Sloge.

- Meni lično, niko se iz Ambasade Gane nije obratio, ali sam dobio informaciju da su se u klubu raspitivali o detaljima ovog incidenta - rekao je Dragojević.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije