Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

08. 02. 2014.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93

Šta se dešava sa štrajkom RIO?

Održana je skupština RIO koja je usvojila izveštaje o poslovanju i plan rada za ovu godinu, potvrdio je Boom 93 predsednik skupštine Miroslav Živojinović. Nije najjasnije šta se dešava sa štrajkom u ovom privrednom društvu.

Skupština je ponovo održana u sali gradske opštine Kostolac, a kako kaže Živojinović, bila je prisutna i direktorka RIO Nataša Savić.

On je rekao da bi plan javnih nabavki za 2014.godinu trebalo da se utvrdi u narednih desetak dana.

Ne postoje pouzdane informacije šta se dešava sa štrajkom koji je pokrenut u RIO povodom postavljenja Miroslava Živojinovića (SNS) za predsednika skupštine.

Predsednik sindikata Saša Matić rekao je Boom 93 da će medijima dostaviti saopštenje, najverovatnije u toku sutrašnjeg dana. Direktoka Nataša Savić rekla nam je da štrajk i dalje traje i da nije upoznata sa navodnim informacijama da su pojedini zaposleni istupili iz štrajka. Ona je potvrdila da je juče prisustvovala skupštini privrednog društva.

Podsetimo, zaposleni su 18.januara stupili u štrajk zahtevajući smenu Živojinovića za koga smatraju da je postavljenjem za predsednika skupštine u sukobu interesa jer je tužio preduzeće RIO  u kome je ranije dobio otkaz ugovora o radu.

sub

15.02.

2014.

Baba Stana [neregistrovani] u 17:24

Žao mi je radnika

Radnici su izmanipulisani od strane "vladara" grada, direktora koje ne interesuje ništa osim ličnih interesa. Pobuni se i nemoj da se složiš sa tim "vladarima".

Odgovori
sre

12.02.

2014.

anonymous [neregistrovani] u 08:44

Suština je

da radnici bilo sa jedne ili druge strane su izmanipulisani.Njih ustvari koriste i jedni i drugi u svoje ciljeve.

Odgovori
ned

09.02.

2014.

anonymous [neregistrovani] u 21:07

ceracemo se jos,i opet cemo se cerati

znaju li navodni stajkaci zasto uopste strajkuju u ovom narucenom strajku za necije privatne interese,fotelje i licnu korist koja je stecena i na mozda diskutabilan nacin poslednjih godina.

Odgovori
sub

08.02.

2014.

vv [neregistrovani] u 23:06

na laje kera sela radi...

Smenite vi vasu direktorku,ali pre toga proverite njeno poslovanje...Brane je samo njeni poltroni i ulizice,da li su svi uz nju ?

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije