Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

20. 01. 2014.

Izvor: PU Požarevac

Stradao tokom kradje

Požarevačka policija je utvrdila da je Nenad Jovanović smrtonosne povrede zadobio tokom pokušaja kradje.

U Požarevačku bolnicu 26. decembra 2013. godine, oko 17.15 časova, dovežen je Nenad Jovanović (19) iz Požarevca, sa teškim telesnim povredama u vidu frakture lobanje i ključne kosti. Zbog težine povreda prebažen je u beogradski urgentni centar gde je narednog dana preminuo.

Prijatelj koji ga je dovezao u bolnicu izjavio je da je povređenog mladića pronašao kako leži pored puta u blizini “Lučičke rampe”.

Požarevačka policija je početkom godine, izvršenim proverama utvrdila je da su se 26. decembra šestorica Požarevljana, a sa njima i Nenad Jovanović, odvezli kolima marke “lada” i kamionom marke “tam” do napuštene fabrike sokova u selu Oreovica, i svi zajedno se popeli na krov kako bi skidali aluminijumske table. U tom momentu jedna od tabli je pukla i kroz nju je sa visine od 8 metara Nenad Jovanović propao u unutrašnjost fabrike. Oni su njega u besvesnom stanju, istim autom sa kojim su i pošli u kradju prevezli do požarevačke bolnice, saopštila je policija.

Policija je nakon izvršenog uvidjaja izveštaj o zadesnoj smrti prosledila nadležnom tužilaštvu, a protiv petorice osumnjičenih za krivično delo kradje podneta je krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije