Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

01. 10. 2013.

Autor: K.Tričković

Već se planiraju putovanja za zimske praznike

Tek što se završila letnja sezona tokom koje su mnogi iz ovog kraja na privremenom radu u inostranstvu boravili u zavičaju, već im se spremaju uzvratne posete. Uveliko je počela prodaja karata za letove u zemlje Evropske unije, za novogodišnje i božićne praznike.


Karte za sada u najvećem broju kupuju ljudi koji putuju kod rodjaka i prijatelja koji žive širom Evrope, kaže Danica Mihajlović iz poslovnice JAT-a u Požarevcu.

Upkos ekonomskoj krizi, putnici se često odlučuju na putovanje avionom, koje ne mora da bude uvek mnogo skuplje od drugih vidova prevoza ukoliko kartu rezervišete znatno pre leta. U tom slučaju možete iskoristiti brojne akcijske ponude različitih avio kompanija. „Na našu pomoć u pronalaženju jeftinije karte putnici uvek mogu da računaju“, napominje Mihajlović.

Još uvek aktuelni JAT-ov program "Extra Flight Club", koji podrazumeva besplatan let na destinaciji po izboru za putnike koji u roku od godinu dana od prvog leta ostvare 5 povratnih letova na bilo kojoj relaciji, prestaje sa radom 28. oktobra. Svi putnici koji već imaju ili će tek napraviti  rezervaciju za let do 3. decembra, moćiće do oktobra naredne godine da iskoriste besplatno putovanje.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije