Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

13. 01. 2011.

Parkig servis dobio sertifikat o kvalitetu upravljanja

Požarevačko javno komunalno preduzeće Parking servis dobilo je sertifikat kvaliteta upravljanja ISO 9001.

Direktor Parking servisa Slavko Živković izjavio je na konferenciji za novinare da je prošle godine počeo postupak sertifikacije upravljanja kvalitetom rada, a da je sertifikat o ispunjenosti standarda dobijen krajem decembra.

„To znači da nače radnje, mere i postupci koje preduzimamo, kao i postupci osnivača prema nama  ispunjavaju najviše svetske standarde", istakao je on.

U lokalnoj samoupravi smatraju da je ovo dokaz opravdanosti formiranja pomenutog preduzeća pre nekoliko godina.

Gradonačelnik Miodrag Milosavljević je rekao da je Parking servis jedno od možda najuspečnijih javnih preduzeća u Požarevcu koje svoju dobit ponovo ulaže u putnu infrastrukturu.

Slavko Živković je najavio da će u 2011.godini zaštitni stubovi na trotoarima biti postavljeni na dodatnih kilometar i po ulica u gradu.

Milosavljević kaže da će u narednih 4 do 5 godina pešačke staze potpuno zaštititi visokim trotoarima i zaštitnim stubovima.

pon

17.01.

2011.

sima [neregistrovani] u 20:16

PARKING ZONA DO KOSTOLCA

Da ne budem preterano zloban prema Parking servisu, imaju oni i svetle tačke. Konačno može da se nadje mesto i u centru gde bismo ostavili auto. No medjutim bojim se da će uskoro ceo grad biti pokriven zonama za naplatu. Pored ulice Bože Dimitrijevića od skoro je i Ljubovijska , a o zoni oko Gradske bolnice bolje i da ne prićam . Šta reći o desetinama bolesnih sugradjana koji su se naplaćali kazni jer nisu stigli da uplate dopunu za parkiranje, kao da su oni krivi što niko živi nezna kada đe doći na red za pregled, a sat otkucava svoje. Bojim se da će uskoro i ispred moje kuće u šestoj zoni stajati znak. Znamo da naplatimo a rupe zaobilazimo. I na kraju neko bi trebao i da povede računa o automobilima koji odavno stoje poluraspadnuti i neregistrovani a vlasnike baš briga. Pa gospodo nemojte samo da kružite svojim novim paukom kao orlušine nego raščistite put grederu, ako se kojim slučajem prevari pa počne da čisti sneg tamo gde se ne čisti.

Odgovori
pet

14.01.

2011.

Liberty x [neregistrovani] u 07:49

cena

I ko ce sada kupiti parking servis?

Odgovori

Ostavi komentar