Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

12. 01. 2011.

DS delila paketiće

Gradski odbor Demokratrske stranke u Požarevcu organizovao je večeras tradicionalnu akciju pod nazivom “300 srećnih klinaca”.

Reč je o dodeli dečjih  paketića u centru grada, povodom Nove godine po starom kalendaru.

DS tokom januara organizuje tri akcije koje su posvećene deci, kaže predsednik ove stranke u Požarevcu Žarko Pivac.  

"Danas je podeljeno 300 paketića deci mlađoj od 7 godina. Pokloni će narednih dana biti uručeni i mališanima na dečjem odeljenju Opšte bolnice. Uoči Svetog Save paketići će biti podeljenji i deci ometenoj u razvoju", navodi on.

Na ovaj način DS želi da skrene pažnju građana na položaj dece u društvu.

"Statistike pokazuju da je godišnje preko 2.000 dece izloženo nasilju u porodici. Oko 170.000 dece žive u porodicama koje su ispod granice siromaštva. To bi trebalo promeniti", istakao je Pivac.

On kaže da je obaveza političara koji su dobili poverenje građana da takvim porodicama stvore mogućnosti za normalan život.

pet

14.01.

2011.

DEDA MRAZ [neregistrovani] u 12:48

DAĆU TI PAKETIĆ

DA SI BIO, DOBIO BI PAKETIĆ. PA MAKAR BIO I ATEISTA, A AKO ŽELIŠ POZOVI ME, SPUSTIĆU TI GA KROZ DIMNJAK. JA ZNAM DA TI IPAK MALO VERUJEŠ U MENE.

Odgovori
pet

14.01.

2011.

SREĆNI KLINCI [neregistrovani] u 12:41

DOBILI SMO PAKETIĆE

Svako ko je bio i ima iole poštenja da to prizna, mogao je da vidi da su svi dobili paketiće, ko god se tamo našao. Čak su na kraju podeljeni i onima koji su tražili da ponesu svojoj deci, a zatekli su se u gradu. Samo ljudi koji imaju loše namere mogu da pričaju za sve ostale koji čine lepe stvari da to čine iz njihovih prizemnih pobuda, a ne zato što to i njima pričinjava zadovoljstvo. I još nešto, nemam ništa protiv što će država MOM KLINCU, a ne meni, dati 270.000,00 dinara jer je četvrto dete, ali i bez toga bih ga imao. A vi Srbende, čik me stignite.

Odgovori
pet

14.01.

2011.

Liberty x [neregistrovani] u 07:47

Opozicija

Gospodin Pivac se ponasa kao da sve ovo gore napomenuto ne treba da uradi on i njegova stranka sa svojim partnerima vec neko drugi,mozda je zaboravio ali on je na vlasti pa sve sto mu smeta neka i uradi,imace podrsku.

Odgovori
čet

13.01.

2011.

nesrecni klinac [neregistrovani] u 11:16

paketici

Sto ne kazu da su paketice delili samo deci clanova DS-a?

Odgovori

Ostavi komentar