Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

22. 07. 2013.

Izvor: Pu Požarevac

Krivična prijava protiv predsednika MZ Selište

Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv predsednika Mesne zajednice Selište opština Žagubica, Dragiše K. (59) iz Selišta, zbog sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba položaja odovornog lica i falsifikovanje službene isprave.

Krivična prijava podneta je i protiv članova saveta ove mesne zajednice, Petra D.(56) i Ljubiše T.(45) obojica iz Selišta, zbog sumnje da su izvršili krivično delo falsifikovanje službene isprave.

Oni su osumnjičeni da su bez odluke saveta mesne zajednice o pokretanji postupka javne nabavke i suprotno odredbama Zakona o javnim nabavkama, tokom 2011. godine, omogućili preduzeću “Logar” iz Laznice, izvođenje građevinskoh radova na izgradnji kanala rigola na ulicama u mestu Selište u ukupnoj vrednosti od oko 1.500 000 dinara.

Nakon što su radovi započeti, presednik mesne zajednice Dragiša K. naknadno je sačinio dokumentaciju neistinite sadržine o sprovedenim javnim nabavkama, koju su Petar D. i Ljubiša T. svojim potpisom kao čanovi komisije overili.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije