Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

04. 01. 2011.

Proslava Nove godine

U Požarevcu je Nova godina dočekana na Starom korzou, po restoranima, kafeima, diskotekama i klubovima.

U ulici Stari korzo okupilo se par stotina građana koje je sa bine zabavljala pevačica Maja Nikolić. Okupljenima je u ponoć Novu 2011.godinu čestitala zamenica gradonačelnika Vukica Vasić.

"Poželela sam zdravlja, sreće, uspeha za porodicu i decu. Takođe, da svi više radimo u 2011.godini kako bi zajednički doprineli da grad bude lepši i bude mesto u kojem ćemo svi poželeti da živimo".

 Direktor Turističke organizacije Dejan Savić kaže da je zadovoljan nastupom Maje Nikolić i odzivom građana s obzirom na hladno vreme.

Organizacija dočeka, prateći događaji i rasveta grad su koštali oko milion i po dinara, kaže Savić i dodaje da će u zavisnosti od ekonomskih prilika biti razmotreno način i na koji će doček biti organizovan naredne godine.

Predstavnici grada u novogodišnjoj noći obišli su dežurne u zdravstvenim, policijskim i vojnim ustanovama

U hitnoj pomoći nije bilo više intervencija nego prethodnih novogodišnjih noći, a veći broj  poziva zabeležen je u naredna dva dana

Državne institucije i javna preduzeća juče, 3.januara nisu radili, kao i veći broj trgovina u gradu. Novi produženi praznični vikend očekuje nas od petka 7.januara kada se proslavlja Božić.

sre

05.01.

2011.

Srle Pera Ždera [neregistrovani] u 09:36

Sramota drugi put

Ovakva glupost nije se doživljavala ni kada je Marko Milošević doveo pinkovu ergelu na preuranjeni doček milenijuma u Po. A ovi su sa farme doveli jednu silikončicu koju je vreme pregazilo radi seljanske razbibrige. I još za tolike pare koje su oteli od nas gradjana koje niko nije pitao dal' mi uopšte tako nešto želimo u našem gradu. Imamo u gradu kamaru bendova koji bi rado svirali i prikupili više gradjana nego ona kreatura. Al' se gradski oci ne bi toliko istalili. SRAMOTA.

Odgovori
uto

04.01.

2011.

siromasni pozarevljanin [neregistrovani] u 20:41

sramota

Toliki novac bacen uzalud. Milion i po dinara. Sramota a narod nema sta da jede. Voleo bih da znam koji je pametnjakovic doveo tu Maju za tolike pare !

Odgovori

Ostavi komentar