Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

27. 05. 2013.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93

Predložite zaslužne

Odbor za dodeljivanje nagrada i povelja grada Požarevca uputio je javni poziv za dostavljanje predloga za dodelu priznanja povodom praznika Svete trojice.

Nagrada grada Požarevca dodeljuje se zaposlenima, privatnim preduzetnicima, mladim talentima, individualnim poljoprivrednim proizvođačima i građanima za ostvarene izvanredne rezultate i dostignuća u radu u oblastima privrede, umetnosti, nauke, medicine, arhitekture i urbanizma, novinarstva, obrazovanja, sporta, doprinosa u akcijama socijalnog i humanitarnog karaktera, stvaralaštva mladih i drugim oblastima.

Povelja grada dodeljuje se preduzećima, ustanovama, državnim organima, mesnim zajednicama, udruženjima i društvenim organizacijama za izvanredne rezultate i dostignuća u radu u oblasti: privrede, umetnosti, nauke, medicine, arhitekture i urbanizma, novinarstva, obrazovanja, sporta, doprinosa u akcijama socijalnog i humanitarnog karaktera, stvaralaštva mladih i drugim oblastima.

Pravo predlaganja kandidata za nagradu i povelju imaju sva pravna i fizička lica, koja, ukoliko ispunjavaju propisane uslove, mogu i sama sebe predložiti, navodi se u obaveštenju gradske uprave.

Rok za dostavljanje predloga je petak, 7. jun.

Prošle godine priznanje grada i novčanu nagradu u neto iznosu od po 57.930 dinara dobilo je troje pojedinaca. Povelju su dobila da preduzeća koja se bave proizvodnim delatnostima.

sre

05.06.

2013.

anonymous [neregistrovani] u 00:24

Sneža Codex jer je iskolovala kompletnu vlast u Požarevcu,od policajac, preko opštinara do direktora javnih preduzeća, upisala ih na fakultete posle četrdesete i omogućila im da ih završe u rekordnom roku bez i jednog ponovljenog ispita ili godine. Gradom vlada komletno njen kadar, Megatrend je na republičkom nivou, a "glupi" završavaju fakultete na Beogradskom univerzitetu i čekaju posao na zavodu.

Odgovori
sub

01.06.

2013.

Karson [neregistrovani] u 07:24

uravnilovka

Smatram da je pet nagrrada malo. Treba vratiti period kada su drugovi dobijali za ništa i po trideset i pet nagrada. Tada bi valjda svi biili zadovoljni jer ima šanse da dođu na red. Ovako kad se daju samo pet nagrada drugovi će doći na red za pet milenijuma. Pa ne može bre toliko da se ćeka. Zbog toga predlažem da drugovi odmah promene tu nakaradnu odluku i da se vrati vreme kad smo davali nagrade po principu uravnilovke" da svi dobiju i da niko ne zameri".

Odgovori
sre

29.05.

2013.

anonymous [neregistrovani] u 10:24

Neka niko

ne dobije.

Odgovori
uto

28.05.

2013.

Jovica Živanović [neregistrovani] u 09:58

Re:

Tu se već slažem.

Odgovori
pon

27.05.

2013.

anonymous [neregistrovani] u 22:01

ZONA SUMRAKA

Predlazem sve nabedjene i propale politicare iz pozarevca zajedno sa lopovskim direktorima,cvecke iz tuzilastva i policije koji su dozvolili i sproveli pljacku ,i propast kostolackih izdvojenih preduzeca i ostale pozarevacke privrede.

Odgovori
pon

27.05.

2013.

anonymous [neregistrovani] u 18:12

Pa možda bi vi trebali da "dobijete" zbog najboljih i najčitanijih trač rubrika, a nagradu da vam da ko vas sponzoriše da tako pišete.

Odgovori
pon

27.05.

2013.

anonymous [neregistrovani] u 15:43

ds sns

dve partije koje zasluzuju priznanje za vreme svoje vladavine nisu nista uradili ipak i to treba znati

Odgovori
pon

27.05.

2013.

Vlada [neregistrovani] u 14:30

ovo predlog odmah

Nemogu da se setim imana ali devojcica ide u cinimi se 6 razred skole Kralj Aleksandar osvojila je prvo mesto na republickom iz fizike i ubrzo drugo na republickom iz matematike.E to je za mene sampion a ne RIO ili UNION MZ.lepo bi bilo da napisete reportazu o toj devojcici i slicnim primerima u gradu.pozz

Odgovori
pon

27.05.

2013.

anonymous [neregistrovani] u 14:02

guzva

ima mnogo zasluznih za propadanje grada.

Odgovori
pon

27.05.

2013.

Jovica Živanović [neregistrovani] u 11:48

Ostavi komentar

Najčitanije