Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

08. 05. 2013.

Autor: 6 Izvor: Telegraf

Požarevac: Kopali šljunak, iskopali telo

Telo nepoznate osobe, zakačeno za bager, pronađeno je u blizini naselja Ljubičevo kod Požarevca.

Na Velikoj Moravi u blizini naselja Ljubičevo kod Požarevca pronađeno je telo nepoznate osobe zakačeno za bager koji na ovom delu vadi šljunak i pesak sa dna reke.

Čim je na bageru marke “Kaplan” uočio zakačeno, raskomadano telo, radnik Aleksandar P. iz Požarevca odmah je alarmirao policiju.

- Izlaskom na lice mesta, koje se nalazi na oko kilometar udaljenosti od ljubičevskog železničkog mosta, policija je zatekla telo nepoznate osobe, u odmakloj fazi raspadanja. Telo je bilo zakačeno za bager, na delu ove mašine zvanom “kofni venac”, koji služi za vađenje šljunka i peska sa dna reke. Pošto je telo bilo neprepoznatljivo, jer je bilo isečeno sajlama i lancima, nije bilo moguće utvrditi da li se radi o muškoj ili ženskoj osobi – saznajemo iz istrage.

Pošto je u ovom delu Velike Morave u poslednje vreme prijavljen nestanak samo jedne osobe, sumnja se da je reč o telu Vojislava Blagovića (58), zvanog “Sojče”.

On je 1. maja nestao u talasima Velike Morave, u naselju Ljubičevo, nakon što je oko 17 sati, prema rečima očevidaca sa obale, zaplivao prema sredini reke. Dan kasnije njegov brat prijavio je nestanak policiji, koja je na obali pronašla Blagovićeve stvari, mobilni telefon i lična dokumenta.

pon

13.05.

2013.

Сима Јовановић [neregistrovani] u 23:22

НЕКА ТИ ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА

Празно ће деловати велика хала СЦ Пожаревац,заувек ће недостајати најпродорнији глас на утакмицама ОК Млади радник,оде најоданији навијач наших одбојкаша.
СОЈЧЕ,НЕКА ТИ ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА,НЕКА ТИ ЈЕ ЛАКА ЗЕМЉА СРПСКА!

Odgovori
ned

12.05.

2013.

sojce [neregistrovani] u 18:59

pivo

Sojče se zakačio na baržu marke Kaplan,to nije marka nego naziv broda koji kopa šljunak,nema veze....

Odgovori
sre

08.05.

2013.

Marko Kraljević [neregistrovani] u 12:41

putuj s'Bogom

Putuj s'Bogom, brate Sojče! Teško mi je da poverujem da te neću više viđati na požarevačkim ulicama.. Ti si bio i ostao DIV, iz nekih generacija kakve se više ne prave. Nadam se da te je dočekalo svetlo na kraju tunela i da si na nekom boljem mestu od ovog, gde se pivo toči bez udaranja recke...
Neka ti je laka crna zemlja i neka ti se Gospod smiluje.

Odgovori
sre

08.05.

2013.

Roberto Baggo [neregistrovani] u 11:56

Divna je

ova slika.Kao da je Sojče rekao,,Odo ja Pozdrav,,Uvek kad prođem pored Mlečnog fali mi on da se javi.

Odgovori

Ostavi komentar