Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

19. 04. 2013.

Autor: J. Petković Izvor: Boom93, Večernje novosti

Požarevac dobio novog načelnika policije

Dosadašnjeg šefa policije u Požarevcu Dejana radenkovića zameniće Saša Mitrović, potvrđeno je Boom 93.

Danas će biti održan kolegijum na kome će se razmatrati o aktuelnim izmenama i stupanja na dužnost novog šefa policije Mitrovića.

Saša Mitrović je inače pomoćnik direktora srpske policije. Dejan Radenković  koji je do sada brinuo o bezbednosti Braničevskog okruga se vraća u Upravu kriminalističke policije MUP Srbije.

Radenković, koji je inače pomoćnik načelnika UKP generala Rodoljuba Milovića, izvesno vreme ostaće u Požarevcu kako bi Mitroviću pomogao na novom zadatku. Kasnije će se pridružiti kolegama u UKP, gde će nastaviti borbu protiv kriminala i korupcije.

ned

21.04.

2013.

anonymous [neregistrovani] u 19:32

Samo napred ka bezbednijem životu

Tačno kako kažu predhodnici.Ovih dana je uznemiravanja gradjana kulminiaralo.Bahate vožnje, čak i u samom centru grada.Okretanje pod rucnom, turiranje dvotačkaša, prosjačenje, galama i ko zna šta sve ne još.Radikalno sankcionisanje i učestalije kontrole su neophodne.A i mi kao građani da budemo aktivniji, ako treba, peticijom zahtevati zabranu kretanja teških dvotočkaša u širem centru, kako bi nam deca mirno spavala, kako se bebe nebi trzale noću zbog neiživljenih vozača koji lome decibele, kako bi imali zdravu buduću populaciju.Pa jednostavno da samo živimo kao ljudi i čuvamo ono što imamo.

Odgovori
ned

21.04.

2013.

Požarevljanin [neregistrovani] u 09:28

Policija u Požarevcu

Nadam se da će novi načelnik da se pozabavi i sigurnošću u samom gradu.
Nedelja ujutru 21.04. osvanula je sa tragovima krvi i razbijenih flaša na trotoaru preko puta Muzeja i Alfa banke a grupa bahatih momaka je oko 7 sati ujutru presretala i maltretirala ljude u Požarevačkom parku. Mora se aktivirati više pozornika koji će preventivno delovati, kada se policija pozove tada obično bude kasno.
Ukoliko ovo čita neko ko ima mogućnost da kontaktira novog načelnika bilo bi dobro da mu to i prenese.

Odgovori
pet

19.04.

2013.

Gedža [neregistrovani] u 15:21

aaa jojjjj!!! Ovaj će da hapsi, posle imenovanja direktora u Javnim preduzećima

Odgovori
pet

19.04.

2013.

Eliot Nes [neregistrovani] u 12:55

Samo napred, nikako nazad!

Velika steta. Radenkovic je taman krenuo da radi kako treba i za kratko vreme doneo odlicne rezultate. Ostaje samo da se nadamo da je ovaj novi ambiciozan, profesionalac i spreman za jos bolji rad. Da se pozabavi narkomanijom, korupcijom, nasiljem...

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije