Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

12. 03. 2013.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93

U proleće sa novom vlašću i direktorima

Sednica skupštine Požarevca trebalo bi da se održi 20. Ili 21.marta, saznaje nezvanično Boom 93. Na zasedanju bi trebalo da se sprovede u delo dogovor o formiranju nove većine koju će činiti SPS-PUPS, Srpska napredna stranka i Ujedinjeni regioni Srbije.

Stranke potpisnice koalicionog sporazuma još uvek nisu donele zvanične odluke o kadrovskim rešenjima u gradskoj upravi, javnim preduzećima i ustanovama.

Prema nepotvrđenim informacijama iz više izvora bliskih vladajućoj koaliciji, novi predsednik skupštine bi umesto Žarka Pivca trebalo da bude naprednjak Bane Spasović, dok će Vukicu Vasić na mestu zamenika gradonačelnika zameniti Miodrag Stepanović iz SNS-a.

Najozbiljniji kandidat za novog direktora Vodovoda je novopečeni socijalista Saša Valjarević koji je do sada bio pomoćnik direktora u Komunalnim službama, gde će ostati Slobodan Jović.

Naprednjak Milorad Trfunović viđen je za novog direktora Toplifikacije, Vladimir Mihajlovski za Parking servis, dok bi dojučerašnji član DS-a Vladan Janković trebalo da ostane na rukovodećem mestu u Ljubičevu.

Iznenađenje je navodni prelazak Dragana Živanovića iz Radio Požarevca na direktorsko mesto u Centru za kulturu. U javno radiodifuzno preduzeće trebalo bi da dođe Marko Savić iz SNS-a.

Za sada je izvesno da će Milorad Đorđević ostati u Muzeju, a Jasmina Nikolić u Arhivu.

Nenad Mitić iz Sprske napredne stranke gotovo sigurno bi trebalo da preuzme direktorsko mesto u Sportskom centru.

Novi koalicioni partneri danas bi trebalo da donesu odluku o tačnom datumu kada će se održati sednica lokalnog parlamenta.

sre

20.03.

2013.

Otac Makarije Čudotvorac [neregistrovani] u 15:14

Opet Močetu...

Šta će tebi Pahomije i nemoj da skrnaviš Srpsku Crkvu.Tu radost si ti dobijao na tvojim nebrojenim radnim akcijama.Bio si UDARNIK al u čemu.

Odgovori
sre

20.03.

2013.

Otac Makarije Čudotvorac [neregistrovani] u 15:07

Re:Pametnom Močetu

Pa to ispada da si ti,,pastva,,Pahomija.Znači tebi radost.Otkad ti poznati novinaru da komuniciraš preko komentara BUM-a.Inače pozdravi Pahomija.Opet na radost.

Odgovori
uto

19.03.

2013.

Ergela [neregistrovani] u 12:24

Jedini koji vredi

Nije mi jasno samo kako su ostavili ovog iz DS u Ergeli Ljubičevo...Za pokrivanje objekta koji je nekad služio kao štala da li su hiljade evra???? a da, taj objekat naravno da osim krova sada nema ništa i nije u funkciji!

Odgovori
uto

19.03.

2013.

anonymous [neregistrovani] u 07:45

Nikako da se nauče ovi naši političari
Zar ne videše kako je DS izgubio glasače, pa zbog istog ovakvog ponašanja
More...motka

Odgovori
pon

18.03.

2013.

Momčilo Veljković Moče [neregistrovani] u 14:42

Otac Pahomije

Oče Makarije za komentar bićeš nagradjen od oca Pahomija....znaš kako Pahomije nagradjuje svoju pastvu, na tvoju žalost ili radost...kako više voliš...

Odgovori
sub

16.03.

2013.

anonymous [neregistrovani] u 11:56

Nova bratija

Članovi SNS-a, kako se osećate? Izdati ste?! Svi lopovi iz DS došli kod vas, a ovi vaši im obezbedili funkcije, posao za članove porodice. Gde je posao za vas i vašu decu? Jedno obećavali pred izbore a posle?

Odgovori
pet

15.03.

2013.

anonymous [neregistrovani] u 10:39

Postar

Da li je istina da je Pivac direktor Poste u Pozarevcu?

Odgovori
sre

13.03.

2013.

anonymous [neregistrovani] u 12:33

XA, xa, ad-mine nema više komentara! Nećete da se zamerate novoj vlasti.Pametno.I vrrrrrllllo demokratično, pardon uzvlastno!

Odgovori
sre

13.03.

2013.

anonymous [neregistrovani] u 11:39

BRUKA I SRAMOTA

Nije Vladan Jankovic presao u SNS za dzabe, nego da direktuje. Nikad vise ne glasam za SNS. SRAMOTA!

Odgovori
sre

13.03.

2013.

... [neregistrovani] u 08:48

...

Fuj!

Odgovori
sre

13.03.

2013.

anonymous [neregistrovani] u 08:38

neistina

jedan deo teksta je istinit, a jedan deo nema veze sa stvarnošću. neko rovari...

Odgovori
uto

12.03.

2013.

anonymous [neregistrovani] u 21:03

Radio

Marko Savic iz Beograda da bude direktor radio Pozarevca!?Ko je ovde lud !?Narode za koga si glasao!?

Odgovori
uto

12.03.

2013.

Pametnjakovic mladji [neregistrovani] u 16:21

Kupujem dugačak neomašćen kolac

Sve čestitke novoj vlasti na ovako efikasno sprovedenom konkursu za direktore javnih preduzeća. Kad se samo setim da nismo verovali u vaša predizborna obećanjima, prosto me je sad sramota. Kako beše ide ona vaša predizborna mantra : departizacija, profesionalizacija i dosledno poštovanje zakona. Ajd sad svako u svoje lovište i vidimo se za četri godine kad malo finansijski ojačate na vašim novim funkcijama. Onda opet : industrijska zona, deponija, departizacija, profesionalizacija i dosledno poštovanje zakona. U medjuvremenu će te svakako završti neki fakultet Univerziteta u Arilju. Kad vas neko iznervira u vašoj stranci vi će te preći u drugu sa sve vašim mandatom ili funkcijom. I tako, ko vam šta može, pa vi ste izabrani od strane naroda? Moreee

Odgovori
uto

12.03.

2013.

anonymous [neregistrovani] u 15:11

napred u nove pobede

Kao što rekosmo ranije Blagojević je od početka rekao da neće da ga šetaju bez obrazloženja iz preduzeća u preduzeće i odbio da pređe u Vodovod.Lepo čovek kaže ako nisam bio dobar direktor u Toplifikaciji što bi bio dobar za Vodovod.Ko ne valja ne valja, šta da se radi. Eto nam sada stručnog i mudrog vrućeg kadra SPS Valjarevića za nove pobede.Eto nam i Trifunovića za novi zamah . Bravo kadrovici, bravo za novi zakon o departizaciji !

Odgovori
uto

12.03.

2013.

Otac Makarije Čudotvorac [neregistrovani] u 15:11

Kakva galerija likova

u Centru za kulturu.Cuja,Moče,Lukić,Smiljko,Dragi,Bojan ima još ali i ovi su dovoljni.Ima da vrištimo od smeha....pravo groblje Slonova.

Odgovori

Ostavi komentar