Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

02. 12. 2010.

Sufinansiranje programa zapošljavanja

Za predstavnike lokalne samouprave iz svih opština Braničevskog okruga požarevačka filijala Nacionalne službe za zapošljavanje organizovala je okrugli sto na temu sufinansiranja lokalnih akcionih planova zapošljavanja za 2011. godinu.

Na okruglom stolu predstavljena su uputstva kako da lokalne samouprave konkurišu za učešće u finansiranju programa mera aktivne politike zapošljavanja.

Lokalna samouprava, koja u okviru lokalnog akcionog plana zapošljavanja obezbedjuje minimum 51 odsto sredstava potrebnih za finansiranje odredjenog programa ili mere aktivne politike zapošljavanja, može podneti zahtev za finansiranje tog programa Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja preko nadležne službe za zapošljavanje, a rok za podnošenje zahteva je 31.12.2010. godine.

Prednost u dobijanju sredstava imaće nerazvijene opštine, kaže direktor požarevačke filijale NSZ Danica  Nikić Matović, a to su u našem okrugu opštine Žagubica, Golubac, Veliko Gradište i Kučevo. Cilj današnjeg okruglog stola je da motiviše lokalne samouprave da formiraju i unaprede lokalne savete zapošljavanja, odnosno da aktivnije rešavaju problem nezaposlenosti, kaze Nikić Matović.

čet

02.12.

2010.

Liberty x [neregistrovani] u 23:32

Zagorcavanje

Po tom planu se verovatno svi trebamo zaposliti u opstini,parking servisu,vodovodu...ali predhodno da pokazemo clanske karte!!!

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije