Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

21. 08. 2012. Požarevac, Smederevo

Autor: 2 Izvor: Blic

Komiko oil podneo sudu odgovor na tužbu grada Smedereva

Kompanija “Komiko oil” podnela je danas sudu odgovor na tužbu grada Smedereva, koji je zatražio raskid ugovora o izdavanju u zakup zemljišta za izgradnju rafinerije sa tim američko-holandskim konzorcijumom, izjavio je danas Tanjugu zamenik direktora “Komiko oila” Rade Radivojević.

“Komiko oil” je u zakonskom roku predao odgovor na tužbu, jer da nismo, to bi faktički značilo da priznajemo da smo krivi i da je tužba koja je podneta protiv nas osnovana, rekao je Radivojević.

On je izrazio uverenje da će “Komiko”, činjenicama i dokumentima koji su podneti u okviru odgovora na tužbu gradu Smederevu, dokazati da je tužba protiv te kompanije neosnovana.

Početak sudskog postupka se očekuje za 30 dana i ako presuda bude pozitivna za nas, “Komiko” će nastaviti sa planiranom investicijom u rafineriju u Smederevo ili u suprotnom tražiti zaštitu svojih prava na zakonit način, rekao je Radivojević.
Javni pravobranilac u Smederevu podneo je 10. jula tužbu za raskid ugovora Privrednom sudu u Požarevcu protiv kompanije “Komiko oil”, jer nije uplatila u predviđenom roku 652 miliona dinara za zakup zemljišta za gradnju rafinerije nafte u tom gradu.

Nema komentara.

Ostavi komentar