Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

18. 06. 2012.

Autor: 1

Turistički bilbordi

Turistička organizacija u Požarevcu namerava da postavi dva informativna bilborda ispred obilaznice i na ulazu u industrijsku zonu.

Direktor TOP-a Dejan Savić kaže da je namera da se potencijalnim turistima koji su u prolazu skrene pažnja na turističke adute Požarevca i okruga.

Postoje iskustva zapadnoevropskih i američkih gradova koji su postavljanjem informativnih tabli,  turističkih punktova i vizitorskih centara pokušavali da privuku pažnju ljudi na proputovanju. Namera je da se takav princip razvije i na ovom području, navodi Savić.

Na turističkim bilbordima bile bi istaknute mape Požarevca i Braničevskog okruga sa statističkim i turističkim informacijama.

Neizostavno na tablama bi bile istaknute najatraktivnije ponude na ovom prostoru, poput Srebrnog jezera, Viminacijuma, Ljubičeva, Požarevačkog mira, Galerije Milene Pavlović Barilli, Ceremošnje, banje Ždrelo i drugih.

Postavljanje dva bilborda deo je šireg projekta postavljanja turističke signalizacije, za šta Turistička organizacija ima odobrena sredstva od nadležnog ministarstva. Savić kaže da je to način da se pospeši razvoj turističke privrede u Požarevcu i regionu.

sre

20.06.

2012.

anonymous [neregistrovani] u 07:24

hahaha

u industrijskoj zoni,zaboravili ste da to kod nas ne postoji jer smo zarazeni virusom koji se zove ekspertska demokratija

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije