Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

15. 06. 2012.

Autor: 1

Gradonačelnik upozorava i kontroliše

Gradonačelnik Miomir Ilić rekao je da će svi oni koji u narednom periodu ne budu mogli da prate zahteve za poboljšanje rada službi kao servisa građana biti sankcionisani. On je potrdio da je tokom vikenda sa komunalnom policijom kontrolisao rad ugostitelja.

Miomir Ilić kaže da će istrajati na obećanjima da javna preduzeća i sve službe u gradskoj upravi postanu dostupnije građanima i kvalitetnije rade. On je istakao da će u suprotnom biti spreman da izabere druge kadrove, čak i u gradskoj vladi.

Ilić je potvrdio da je sa komunalnom policijom tokom prethodnog vikenda uveče obilazio ugostiteljske lokale u Požarevcu i razgovarao sa vlasnicima. Kaže da je kontrolisao rad u večernjim satima, ali i da su vlasnici upozoreni da moraju da vode računa o javnom redu i miru, kako u svojim objektima, tako i u stambenim zgradama u okruženju.

On je dodao da se radilo o rutinskoj kontroli i da će nastaviti to radi i u narednom periodu. Rekao je da je tom prilikom kontrolisao i rad komunalne policije u koju, kaže ima poverenja. Ilić je, međutim, izbegao da odgovori gde se još mogu očekivati rutinske kontrole gradonačelnika.

sre

20.06.

2012.

Gradjanin, zabrinuti [neregistrovani] u 17:20

Pesacka zona

Gospodine gradonacelnice kad ste vec obilazili ugostiteljske objekte sa komunalnom policijom da li ste tom prilikom utvrdili i videli da kroz stari korzo nije moguce da se prodje od basti kafica? Da li je moguce da neko moze da postavi bastu koja je 5x veca od njegovog objekta? gde to ima?
Sareni se i odvratno je kao na vasaru, a za smesne pare koje Grad dobija, a pitanje je za Vas i koliko i ko uopste placa zakup basti od 15.marta kada su postavljene. A o onim decijim nebezbednim klackalicama i automobilima da i ne govorim? Dok nekog ne udari struja na njima necete izvrsiti nikakvu kontrolu bezbednosti, a tad ce da bude kasno.

Odgovori
sre

20.06.

2012.

gradjanin [neregistrovani] u 06:55

t.c barili

Gospodine gradonacelnice kad ste vec obilazili ugostiteljske objekte sa komunalnom policijom zar je moguce da niko nije primetio da u trznom centru barili koji je registrovan kao poslovni prostor postoji ilegalno sagradjena stambena zgrada za koju postoji resenje u izvrsenju rusenja vlasnik tog objekta uz to jos i profitira izdavanjem stanova i lokala i uz to osporava rad pojedinim lokalima u okruzenju i svakog vikenda zagradjuje prolaz i time osporava slobodno kretanje gradjana u trznom centru..zar je moguce da nijedna inspekcijska niti komunalan sluzba nece da reaguje na taj problem i uporno stiti takve gradjane ..ovde postoje veoma osnovane sumnje da se radi u korupciji ..mislim da bih neko vec jednom trebao da odreaguje na taj problem

Odgovori
uto

19.06.

2012.

anonymous [neregistrovani] u 14:30

a skver ?

sta mu se u skveru dogodilo ?

Odgovori

Ostavi komentar