Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

15. 06. 2012. Požarevac

Autor: 2 Izvor: PU Požarevac

Krivična prijava za pretnje bivšoj supruzi

Požarevačka policija odredila je zadržavanje i podnela krivičnu prijavu protiv Zorana R. (40) zvani “Moljac” iz Požarevca, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

On je osumnjičen da je, nakon višemesečnog verbalnog maltretiranja, više puta u toku dana dolazio u frizerski salon njegove bivše supruge, koju je tu pronašao tek u večernjim časovima i uz pretnju prisilio da izađe iz salona i zajedno sa njim uđe u njegovo putničko vozilo parkirano u blizini.

Krećući se ulicama grada, lupao je rukama u volan, vikao i uz pretnje da će je ubiti iz torbice je izvadio revolver koji je uperio najpre njoj pa potom i sebi u glavu.

Svoju bivšu suprugu, sa kojom ima dvoje maloletne dece, odvezao je u Ljubičevo preteći joj revolverom i tek nakon sat  vremena vratio u frizerski salon.

Iste večeri ona je događaj prijavila policiji, koja je osumnjičenog Zoran R. tek narednog dana pronašla u jednoj od požeravčkih ulica i izvršenim pregledom kod njega u torbici koju je nosio sa sobom, pronašla repliku revolvera.

Osumnjičeni, protiv koga je požarevačka policija podnosila krivičnu prijavu za nasilje u porodici, uz prijavu predat je istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu. 

pet

15.06.

2012.

anonymous [neregistrovani] u 21:23

Re .....

A, tebi prilici ovakav komentar???? Pa naravno da ce objaviti, zasto prikrivati nasilje.. I, ko jos podrzava nasilje u porodici??? Verovatno neko slican pomenutom gospodinu iz teksta... I, zbog Vas takvih nasilje i postoji.. Sve bih ja VAS NA VESALA.....

Odgovori
pet

15.06.

2012.

anonymous [neregistrovani] u 13:46

Re:

Druze, da li se pise odvojeno ako vec nesto zelis da komentarises, obrati paznju na pravopis. Sto vise ovakvih objava to bolje, nadam se da ce neko uvideti da se silom nista ne resava ni u drzavi a ni u porodici !!!

Odgovori
pet

15.06.

2012.

novinarka [neregistrovani] u 13:42

Jesu, novinari su !

A zasto ne objaviti? Dokle skrivati nasilje? Verbalno nasilje dovodi do fizickog i cesto ide do krajnjih granica. Svaki vid nasilja treba prijaviti i objaviti. Kod nas je nasilje jos uvek "sramota" onoga nad kojim se ono vrsi a ne bruka nasilnika.

Odgovori
pet

15.06.

2012.

"anonymous [neregistrovani] u 13:24

Re:

"Ovo ni bard požarevačkog novinarstva trgovačke struke sa govornom manom i južnjačkim akcentom" Izvini, a šta ti imaš protiv trgovačke škole, i južnjaka i njihovog akcenta?

Odgovori
pet

15.06.

2012.

Otac Makarije Čudotvorac [neregistrovani] u 12:23

Dali ste vi novinari ili...

Stvarno dali ovakva tema i događaj zavređuju da objavite.Dali ste vi novinari ili ,,Resavska prepisivačka škola,,Jedino ako neki član redakcije opšti sa pomenutom gospođom pa se našao da pripomogne pomenutoj.Ovo ni bard požarevačkog novinarstva trgovačke struke sa govornom manom i južnjačkim akcentom ne bi objavio pa se čudim da vi jeste.Držite malo do sebe kao novinari.Ovo kažem kao prijatelj a vi kako hoćete.

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije