Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

15. 06. 2012.

Autor: 1

Balonijada

Na centralnom gradskom trgu u Požarevcu danas je održana balonijada u kojoj su učestvovala deca predškolskog uzrasta iz požarevačkih vrtića.

 

Ova manifestacija koju organizatori predstavljaju kao ispraćaj dece predškolskog uzrasta u osnovne škole održava se poslednjih nekoliko godBalonijada je priređena u sklopu proslave 101.godine od otvaranja prve predškolske ustanove u Požarevcu.

Deca su puštanjem balona označila početak priredbe u kojoj je učestvovalo oko 600 predškolaca iz svih požarevačkih vrtića.

Svake godine veliki broj građana, mahom roditelja i rodbine dece prati ovu priredbu u centru grada.

Za održavanje balonijade iz gradskog budžeta je izdvojeno 120.000 dinara za nabavku bine. Manifestacija se održava od 16 časova.

pet

15.06.

2012.

anonymous [neregistrovani] u 20:18

Pa bre!

Kako vas nije sramota da bacate pare na ovakve gluposti, pa za te pare ste mogli da ofarbate ulice, da znamo gde se trake razgraničavaju, ili da sredite klupe u parku. Doći će jednog dana kraj i vama...

Odgovori
pet

15.06.

2012.

anonymous [neregistrovani] u 15:13

Re: :)

Ti si Makarije mnogo glup :) Prosvetari se vidim obogatise,pa pojedini ne mogu da izdrze do prvog u mesecu,a vredno su ucili da bi se bavili tim poslom

Odgovori
pet

15.06.

2012.

anonymous [neregistrovani] u 14:47

Re: pravopis

" Dali" se piše odvojeno ( Da li ), a "će te " se piše zajedno ( ćete )!
Pobogu, drugi razred osnovne! Nadam se da će Vaše dete biti pismenije, makar moralo da se slika sa političarima, na raznim manifestacijama.

Odgovori
pet

15.06.

2012.

Pera [neregistrovani] u 14:16

Re:

... i to u 16:00, po najvećoj vrućini. Milina i za učesnike i za gledaoce. Bravo za organizatore.

Odgovori
pet

15.06.

2012.

Otac Makarije Čudotvorac [neregistrovani] u 12:51

Dali će te prestati da cimate decu

Kako bi bilo lepo da se donese zakon da se deca više ne vode na razne gluposti manifestacije iz kruga škola i vrtića.Stvarno stalno ih vodaju po najvećem suncu da bi se lokalni političari slikali.I sve to pod izgovorom da deca to vole.Pustite decu da budu deca.Ni Tito nije toliko zloupotrebljavao decu ko ovi danas.Posle kukamo da su nam deca te ovakva te onakva pa normalno roditelji ih šalju u školu a prosvetari ulizice podmeću decu za razna politička slikanja i kako da izmisle neku aktivnost da se njima plaća nešto mimo škole.Dosta bre.

Odgovori

Ostavi komentar