Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

24. 05. 2012. Požarevac

Autor: 6 Izvor: Boom 93

VTŠ nije izgubila pravo na akreditaciju

Visoka tehnička škola strukovnih studija u Požarevcu dobila je akt upozorenja, ali nije izgubila pravo za dobijanje akreditacije, rečeno je Boom 93.

Pojedini beogradski mediji ovih dana objavili su da uslove za akreditaciju nije ispunilo 13 od 50 visokih škola u Srbiji, među kojima i Visoka tehnička u Požarevcu.

Međutim, direktor škole Vladan Đulaković za Boom 93 kaže da ustanova ima sve neophodne uslove za rad. Škola je dobila akt upozorenja od komisije za akreditaciju zbog tehničkih problema koji su nastali prilikom skeniranja radnih knjižica, što je dovelo do toga da navedena komisija dobije nepotpunu dokumentaciju, istakao je on.

“U našem slučaju se to konkretno odnosi na sređivanje dokumentacije u skeniranom obliku, gde je trebalo da predamo sve radne knjižice skenirane u boji, a mi smo ih predali u crno beloj tehnici. Čovek koji je fotokopirao je greškom prevideo neke knjižice’’.

Prepravljeni elektronski formular sa podacima će se još danas dostaviti komisiji za akreditaciju, kaže Đulaković. On poručuje da studenti nemaju razloga za zabrinutost jer je škola zadovoljila osnovne uslove za dalji nesmetan rad.

pet

25.05.

2012.

anonimni profa [neregistrovani] u 09:33

akreditacija

Tesko ovima iz Kodeksa! Njihovi fakulteti treba da imaju preko 20 akreditacija!!! Najinteresantnije je kako ce ovi strani fakulteti iz Brckog, Banjaluke...

Odgovori
pet

25.05.

2012.

student3 [neregistrovani] u 00:44

......

A taman se neki obradovali.Mozda bi neki voleli da kodeks preuzme zgradu VTSSS

Odgovori
čet

24.05.

2012.

anonymous [neregistrovani] u 23:47

Re:

Codex se ne svrstava u skole,oni su tek dno,ali ova skola sinonim za gore navedeno,niko od studenata doticne skole nema lepo misljenje o svom fax-u,tj visoj skoli,voleo bih da ih proceslja insepkcija !!!!!!

Odgovori
čet

24.05.

2012.

Student 2 [neregistrovani] u 14:39

Re:

Ziva istina!

Odgovori
čet

24.05.

2012.

Petronije [neregistrovani] u 14:23

Re: Codex je "zakon"

Sta li ej CODEX-sinonim za "poštenje" i "Prave" mastere....xaxaxaxa-koliko isfrustriranosti

Odgovori
čet

24.05.

2012.

student [neregistrovani] u 13:47

...

Sinonim za korupciju je VTS !!!

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije