Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Komšija reporter

13. 07. 2019. Požarevac

Izvor: Boom93

Kosančićeva ponovo bez ulične rasvete

U Kosančićevoj građani nemaju uličnu rasvetu već više od 10 dana. Ovo je jedna od centralnih gradskih ulica u Požarevcu, a građani se pitaju kada će neko od nadležnih reagovati. Snimak nastao noćas oko ponoći.

pon

12.08.

2019.

Slobodan Jovanović u 23:16

Užasna rasveta

Ni u Kneza Lazara nema svetla. Bauljamo po mraku i molimo Boga da se negde ne polomimo.Više puta smo prijavljivali, pisali čak i gdonačlniku ali stanje je sve gore.

Odgovori
sre

17.07.

2019.

Sindjelic [neregistrovani] u 17:34

Losa rasveta

Slobodno napisite i Sindjeliceva!

Odgovori
ned

14.07.

2019.

Požarevljanin [neregistrovani] u 23:09

HITNO

Što pre da EPS u Požarevcu oformi službu za održavanje i da preuzmu posao a ne da molimo mesne zajednice i Gorionik da to srede. Prijaviš u MZ ako nekog i ima pa kad dođeš na red posle pola meseca, mesec dana onda Gorionik dođe i sredi. Ovako da Elektromorava preuzme i da brže izađu u susret i reše probleme građana

Odgovori
sub

13.07.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 16:17

al zato

ih kada bi mi na periferiji samo bez svetla bili,nemamo kanalizaciju,toplifikaciju,asfalt,vodu,doduse samo 4 meseca periodično leti,betonske bandere i ko zna sta još

Odgovori
sub

13.07.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 14:18

Grad Požarevac

Grad Požarevac nema službu kojoj se prijavljuju kvarovi na uličnoj rasveti. Ako zovemo distribuciju to nije u njihovoj nadležnosti, а u mesnim zajednicama često nema nikoga ni preko dana za vreme radnog vremena. Kome prijaviti kvar na uličnoj rasveti? Da li postoji broj telefona, mejl? Na sajtu Grada Požarevca ništa o tome, kao da nije njihova ulična rasveta, a ponašaju se kao da ulična rasveta ne treba gradjanima (mislim i na stanovnike grada i na stanovnike sela) Reći na kraju sramota baš je lagana reč, a drugu reč naš jezik ne poznaje koja bi imala težinu za ovaj način rada i odnosa prema nama. Hoćemo barem za početak broj telefona gde se mogu prijaviti reklamacije na uličnoj rasveti u Požarevcu sa okolnim selima dostupan barem do 22h svakog dana!

Odgovori

Ostavi komentar