Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Komšija reporter

16. 08. 2018.

Izvor: Boom93

Propisi se moraju poštovati

Na raskrsnici Šumadijske i Dalamtinske ulice, postoji jasno i precizno obeležena znakovna regulativa. Ipak, pojedini vozači već godinama zanemaruju jasno vidljiv znak Stop.

Glavni problem nastaje u trenutku kada vozači koji idu Šumadijskom ulicom ka putu za Beograd totalno ignorišu znak koji ih obavezuje da svoje vozilo zaustave. Svojim nemarom i osećajem da je Šumadijska ulica glavna (Dalmatinska ulica ulazi u nju) u trenutku kada treba da zaustave svoje vozilo, oni najnormalnije nastavljaju kretanje i tako dovode u opasnost i ostale učesnike saobraćaja. 


Mole se svi građani da obrate pažnju na saobraćajne znakove i poštuju propise. Bezbednost svih vozača je na prvom mestu.uto

21.08.

2018.

Bojan [neregistrovani] u 01:08

Bilbordi

Bilbordi dosta odvlače pažnju i treba ih ukloniti odavde i postaviti veći znak stop.

Odgovori
čet

16.08.

2018.

Miodrag - Pozarevac [neregistrovani] u 17:48

android

Svi ( pa cak i vozaci ) bi vishe postovali zakone i propise kada bi imao ko da ih kontrolishe - i eventualno sankcionishe . Ovako, kada Policija radi samo kampanjski > svako se ponasha kako mu odgovara !

Odgovori
čet

16.08.

2018.

žb [neregistrovani] u 14:23

Mali je STOP

Mali je ovaj znak "STOP", trebalo bi da bude krupniji da se jasno vidi. Osim iscrtane linije koja obavezuje na zaustavljanje, na samom asfaltu, moguće je dodatno ispred iscrtati znak stop.
Učesnicima u saobraćaju pažnju odvlače i ova dva reklamna bilborda.

Odgovori

Ostavi komentar