Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Komšija reporter

12. 06. 2018. Kostolac

Izvor: Boom93

"Topoljar" nespreman za letnju sezonu

Plaža "Topoljar" u Kostolcu je nespremna za novu sezonu kupanja. Trava nije pokošena, od suncobrana su ostali samo stubovi.

pet

22.06.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 12:12

Re:

Predsednik opstine je nesposoban. Da bi se stanje od prosle godine odrzalo potrebna je dobra volja predsednika ali je ocigledno da to njega ne interesuje, njemu je bitno da prima platu i da sedi kao fikus. Prosle godine je bilo sve sredjeno zato sto su ljudi koji su vodili grad imali sluha za potrebe gradjana i dokaz za to nije samo plaza, vec se to vidi na svakom koraku.

Odgovori
uto

19.06.

2018.

kostolcani [neregistrovani] u 10:13

Re: fuseraj brigada

Dolazimo sa kosom ispred Opstine.Mada za to nece ni biti potrebe,prica se da vam sledi metla,a onda revizija fuseraj radova po gradu.HA HA HA

Odgovori
pet

15.06.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 18:07

Re: price

uhvatite kosu u ruke i sredite ako vam smeta

Odgovori
čet

14.06.

2018.

KOSTOLCANI [neregistrovani] u 10:23

Re: sibicarske price

Znamo mi,Kostolcani,vrlo dobro ko nam je vodio grad proslih godina,ne moras ti botu da nam pricas.Svi ste spusteni za poziciju nize i namerno opstruisete rad OPSTINSKOG VECA a samim tim i rad same Opstine,NARAVNO NA USTRB GRADJANA.Znajte da ste glasovima nas gradjana tu gde jeste tako da BI NAJBOLJE PO VAS BILO DA PRIONETE NA POSAO A NE DA SIBICARITE.ZNAMO SVE!!!

Odgovori
sre

13.06.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 19:41

vidite

nije dovoljno da vam SNS pobedi ponovo u Kostolcu,ima ti i pametni i losih ljudi.Procenite sami ko vam je prosle godine vodio grad a ko sada.

Odgovori

Ostavi komentar