Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Komšija reporter

05. 09. 2017.

Autor: 1

Parking u traci za prestrojavanje

Nakon rekonstrukcije saobraćajnica u Požarevcu, u Takovskoj ulici oformljena je i desna traka kako bi se ubrzao saobraćaj. Medjutim nije jasno kako se na ovaj način ubrzava saobraćaj jer nisu izbrisana parking mesta.

Iz priloženih slika vidi se da je nemoguće prestrojavanje po propisu - preko isprekidane linije u desnu traku dok se najmanje 3-4 parking mesta ne ukinu, odnosno ne prefarbaju i postavi vertikalna signalizacija za dve trake, kaže Mimi, autor fotografija.

ned

24.09.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 14:43

Bačene pare

Izbrisao sam ima 12 parking mesta od znaka gde je zabranjeno parkiranje. I šta sad? Bačene pare za tu traku?

Odgovori
sub

23.09.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 13:39

Re: Znak

U pravu si, znak zabrane parkiranja je postavljen na stubu i po tome ne bi smelo da se parkira na 6-7 parking mesta (nisam brojao). Da li novinar Boom93 može da proveri sa Gradskom upravom, Parking servisom i sa saobraćajnom policijom o čemu se ovde radi? U petak sam čekala više od 15 minuta da bih skrenula desno iz Takovske, ali traka je zauzeta parkiranim automobilima.

Odgovori
pon

11.09.

2017.

malizoki [neregistrovani] u 10:38

Znak

Jutros sam prošao autom pored hotela "Dunav" i video da postoji znak koji zabranjuje parkiranje na ovom mestu. Očigledno je da zaposleni u J.P. "Parking servis" ne obavljaju svoj posao kako treba. I to nije jedino mesto gde se ljudi masovno nepropisno parkiraju, a niko ništa ne preduzima.

Odgovori
čet

07.09.

2017.

Mr. No [neregistrovani] u 12:54

Kazna

Policija može da piše kaznu sa punim pravom, a oštećeni nek tuži Parking servis za dovođenje u zabludu da je smeo tu da se parkira. Isto je i ispred Crvenog krsta, ima obeleženo parking mesto tik uz pešački prelaz, a zakon kaže da minimum dva ili više metra ne znam tačno, mrzi me da tražim,mora da bude parking mesto udaljeno od pešačkog prelaza, ali kod nas sve može...

Odgovori
čet

07.09.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 08:00

peške je zdravije

Treba zabraniti parkiranje u prvoj zoni i mnogi bi išli peške po centru i bilo bi mesta za duple trake što bi rasteretilo krkljanac. A mi bismo da uđemo sa autom u kafić.

Odgovori
sre

06.09.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 18:54

re: Sale

E pa Sale, ako malo bolje pogledaš i sliku i uživo postoji i označeno parking mesto koje je numerisano a seče ga linija horizontalna za smer desno. Ovde je propisno parkiranje na osnovu parking mesta ali nepropisno ako se gleda traka za prestrojavanje. Za policiju je ova situacija takva da ne mogu pisati kaznu. Mogu samo zahtevati od Grada da obrisu parking mesta i produže isprekidanu.

Odgovori
sre

06.09.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 08:22

Pametni mozgovi

Pa sve su to lepo smislili pametni mozgovi. Ovde bar na slici može bicikl da se provuče ako ništa drugo. Sad će da raspišu nov tender za farbanje tih parking mesta, ne može u našem gradu ništa da bude kako treba, pa ni ovo. Zanima me kako će ovi sa paukom da gledaju na to, mogu da podignu vozilo jer je u traci za prestrojavanje, a mogu i da pišu kaznu za neplaćeno parkiranje.

Odgovori
uto

05.09.

2017.

Sale [neregistrovani] u 19:43

GraDŽani

Suštinski,ovde je u pitanju bahatost i bezobrazluk vlasnika ovih automobila,omiljena disciplina novopridošlih 'građana'.Naime,ovako se 'parkira' zaprega sa konjima,u novije vreme traktor,a kada kupiš stan u PO može i Audi...Potpuno je jasno da ovde nisu parking mesta.

Odgovori
uto

05.09.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 16:50

rad na crno

prica se da je radjeno bez gradjevinske dozvole,kao i vecina ulica u gradu.Sta se molo ocekivati onda

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije